Over ons

Mijn naam is Niels van den Barg, geboren op 7 juni 1991 in Zederik. Ik woon samen met mijn vrouw en in het dagelijks leven houd ik mij graag bezig met sport; zo ben ik fanatiek crossfitter en daarnaast voetballiefhebber. Verder ben ik een mensenmens, ik onderneem graag activiteiten met vrienden en familie.

In 2015 heb ik de fysiotherapie opleiding aan Saxion Hogeschool afgerond, waarna ik aan het werk ben gegaan in de eerstelijnspraktijk. Gedurende mijn opleiding en loopbaan waren fysiotherapie en sport onlosmakelijk met elkaar verbonden. 
Dit heeft mij doen besluiten om mijzelf te specialiseren tot Master Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht, waar ik in 2019 ben afgestudeerd. Door de jaren heen heb ik een visie op fysiotherapie ontwikkeld die ik graag verder wil uitdragen en dat is dus ook wat ik bij Fysio Motion ga doen!


Maar wat is die visie? Ik geloof in de bewegende mens, die door middel van een combinatie van manueel therapeutisch handelen én bewegen het best kan herstellen. Daarbij zie ik bewegen niet als doel, maar als middel om het doel te bereiken. Anders gezegd: bewegen als medicijn. Met deze werkwijze zetten we jou in je kracht en werken we sámen aan jouw herstel.
sportfysiotherapeut Losser maximaal presteren
Niels van den Barg
BIG: 49920026704

Waar staan wij voor?

Bij Fysio Motion staan we voor drie belangrijke kernwaarden.

Wordmark Fysio Losser

Positiviteit

Wij staan voor een optimistische aanpak, bij ons is het glas altijd halfvol! Onze behandelingen vliegen we op een positieve manier aan om jou een prettige ervaring te bieden. Daarbij denken we juist in mogelijkheden en niet in beperkingen.

Wordmark Fysio Losser

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop, van het moment dat je binnenloopt tot de nazorg. Al onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en iedereen wordt 1-op-1 behandeld. Hierdoor krijg je de aandacht en behandeling die je nodig hebt en wordt het maximale bereikt.

Wordmark Fysio Losser

Persoonlijk

Bij ons is een persoonlijke aanpak vanzelfsprekend. Daarbij staan we voor gelijkheid. Je wordt als persoon behandeld en niet als nummer. We geloven niet in een gegeneraliseerde maar juist in een individuele aanpak, iedereen is uniek.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Openingstijden

Maandag:  13:00 – 20:00 uur
Dinsdag:  07:30 – 12:00 uur
Woensdag:  07:30 – 17:00 uur
Donderdag:  gesloten*
Vrijdag:  gesloten*
Zaterdag:  08:00 – 12:00 uur
Zondag:  gesloten

*voorlopig gesloten

Contactgegevens

Op werkdagen tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar.