De praktijk

Fysio Motion is gevestigd op de Zoeker Esch aan Industriestraat 8 in Losser. Onze praktijklocatie is makkelijk bereikbaar, toegankelijk en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Je herkent onze praktijklocatie aan het gekleurde spandoek boven de ingang.
Direct bij binnenkomst bevindt zich de behandelkamer. De behandelkamer is ruim opgezet en voorzien van alle gemakken. Zo kan er altijd genoten worden van een lekkere kop koffie of thee. Mocht de behandelkamer bezet zijn dan bevindt zich boven de wachtruimte; klein stukje door de sportzaal en de trap op. In deze wachtruimte kun je rustig plaatsnemen tot je wordt opgehaald. Indien het traplopen wat moeilijker gaat is er altijd ruimte om te wachten in het halletje of eerste gedeelte van de oefenzaal.
Op onze praktijklocatie hebben we twee oefenruimtes, namelijk beneden en boven. De oefenruimte boven is altijd voor ons beschikbaar en beneden kunnen we terecht wanneer er geen les gegeven wordt. Beiden oefenruimtes zijn ruim opgezet en hebben alle faciliteiten voor het geven van revalidatietrajecten.
Met onze faciliteiten en persoonlijke aanpak werken we samen aan jouw herstel! Bij vragen neem gerust contact op.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Openingstijden

Maandag:  13:00 – 20:00 uur
Dinsdag:  07:30 – 12:00 uur
Woensdag:  07:30 – 17:00 uur
Donderdag:  gesloten*
Vrijdag:  gesloten*
Zaterdag:  08:00 – 12:00 uur
Zondag:  gesloten

*voorlopig gesloten

Locatie

Fysiotherapie Losser

Contactgegevens

Op werkdagen tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar.