Samenwerkingen

Arvadez (sport)podotherapie

Fysiotherapie en podotherapie hebben één gezamenlijk doel; namelijk jou beter maken! Dit doen ze beiden op een andere manier. Waar een podotherapeut kijkt naar de invloed van voetenstand op het gehele lichaam, kijkt de fysiotherapeit onder andere naar de mobiliteit en kracht van spieren/gewrichten. Door deze krachten te bundelen wordt jij als patiënt beter geholpen. Daarom werkt Fysio Motion samen met Arvadez (sport)podotherapie.
Arvadez is een innovatieve (sport)podotherapiepraktijk die zich onderscheidt door middel van kennis, flexibiliteit, onderzoeksmethodiek en geavanceerde onderzoeksapparatuur. Bij Arvadez behandelen ze klachten welke voortvloeien uit bijvoorbeeld een verkeerde stand van de voet. Dit kan invloed hebben op de totale bewegingsketen en kan klachten veroorzaken aan de enkels, scheenbenen, knieën, heupen of rug.
Voor meer informatie verwijzenPodotherapie Losser je naar:
Arvadez
www.arvadez.nl
info@arvadez.nl
085 – 13 03 288

Next Level Training

Niet alleen wij als fysiotherapiepraktijk vinden (goed) bewegen belangrijk, Next Level Training denkt hier net zo over! Next Level Training is een gym die een dagelijks wisselend kracht en conditie programma aanbied. Dit wordt ten allen tijden gedaan onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en in groepsverband. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en behaal jij je doelen!
Door deze samenwerking helpen wij je om zonder klachten te kunnen sporten en Next Level Training helpt je om fit te worden. Het contact tussen de fysiotherapeut en trainer is zeer nauw waardoor de training op individueel niveau aangepast kan worden, passend bij jouw herstel.
Voor meer informatie verwijzen je naar:Sportschool Losser Sporten Losser
Next Level Training
www.nextlevellosser.nl
info@nextlevellosser.nl
06 – 57 66 21 02

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Openingstijden

Maandag:  13:00 – 20:00 uur
Dinsdag:  07:30 – 12:00 uur
Woensdag:  07:30 – 17:00 uur
Donderdag:  gesloten*
Vrijdag:  gesloten*
Zaterdag:  08:00 – 12:00 uur
Zondag:  gesloten

*voorlopig gesloten

Locatie

Fysiotherapie Losser

Contactgegevens

Op werkdagen tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar.